Jennifer Lopez često viđamo u ležernim modnim izdanjima u kojima uglavnom dominiraju trenirke, tajice i sportske majice. Takve komade uglavnom nosi kada odlazi u teretanu ili na plesnu probu, ali ponekad se u njima uputi i na ručak ili u kupovinu.

Galerija R13 Double Stacked Jennifer Lopez nosi trenirku brenda Frankies Bikinis i čizme brenda R13 Jennifer Lopez birkinicu kombinira s trenirkom +2 Čizme brenda R13

Tada svoju sportsku kombinaciju obvezno nadopuni nekom dobrom dnevnom torbom. Znatiželjni paparazzi snimili su je na izlasku iz njezina njujorškog stana, odjevenu u trenirku brenda Frankies Bikinis.

J.Lo je odabrala model u takozvanoj kraljevskoj plavoj, po mnogima jednoj od najljepših nijansi plave boje. O tome je li stvarno najljepša može se raspravljati, ali na prvi pogled jasno je da je jedna od najefektnijih.

Jennifer Lopez nosi trenirku brenda Frankies Bikinis i čizme brenda R13 Jennifer Lopez nosi trenirku brenda Frankies Bikinis i čizme brenda R13 (Foto: Profimedia)

Poznavateljica dizajnerskih torbi sigurno su odmah prepoznale koji model latino diva nosi u ruci. Naravno, to je torba Birkin modne kuće Hermes, najslavnija i najpoželjnija torba svih vremena.

Jennifer Lopez birkinicu kombinira s trenirkom Jennifer Lopez birkinicu kombinira s trenirkom (Foto: Profimedia)

Uz trenirku Jennifer najčešće nosi tenisice, ali ovaj put odlučila se za drukčiji odabir. Naime, nosila je popularne čizme brenda R13. Nakon gotovo 20 godina rada za Ralpha Laurena, brend R13 osnovao je dizajner Chris Leba 2009. godine. Želio je raditi luksuzne bazne komade koji utjelovljuju buntovnički duh američke povijesti i malo provokativniji streetwear.

Čizme brenda R13 Čizme brenda R13 (Foto: Profimedia)

Na početku je dizajnirao samo odjeću, a zatim se proširio i na proizvodnju obuće. Njihov double stacked model čizama koje nosi i J.Lo jedan je od najpopularnijih u ponudi brenda. Čizme imaju predimenzioniranu ravnu platformu visine šest centimetara, a dostupne su u raznim varijantama. Jennifer je za sebe odabrala žuti model napravljen od brušene kože.

Ove čizme su...

glasova:

R13 Double Stacked R13 Double Stacked (Foto: R13)

Olja Vori i Jennifer Lopez Olja Vori vs. Jennifer Lopez: Koja dama nosi bolji model popularne bezvremenske torbe?

Jennifer Lopez J.Lo u spektakularnim čizmama koje je šteta skrivati ispod širokih traperica

Jennifer Lopez Jennifer Lopez u udobnim gležnjačama koje stalno viđamo na zagrebačkoj špici

Jennifer Lopez J.Lo, zar ti nije hladno? Rijetko koja žena bi ove hlače nosila usred zime

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju