Obitelj Salaj i ove godine pripremila je pravu uskrsnu bajku na svome imanju u Grabovnici kod Čazme.

Galerija Uskrsna čarolija svjetla obitelji Salaj Uskrsna čarolija svjetla obitelji Salaj Uskrsna čarolija svjetla obitelji Salaj +6 Uskrsna čarolija svjetla obitelji Salaj

Uskrsna čarolija svjetla obitelji Salaj zadivljuje i male i velike posjetitelje koji od 22. ožujka mogu uživati u divnim i kreativnim ukrasima koje ova obitelj sada već tradicionalno postavlja i za Božić i za Uskrs te privlači i goste iz inozemstva, a svake je godine sve veća, sve ljepša i sve kreativnija.

Ovoga puta imanje krasi više od 40000 blistavih pisanica, a nezaobilazni simboli Uskrsa poput zeca, pilića i kokoši pozdravljaju sa svih strana.

Uskrsna čarolija svjetla obitelji Salaj Uskrsna čarolija svjetla obitelji Salaj (Foto: Čarolija svjetla by Salaj)

Dodatnu ljepotu ovom događaju donosi Martin Reichmann, njemački kipar čije su skulpture izrađene motornom pilom već postale prepoznatljive, poput anđela ili sove, a ovog proljeća tu je i još nekoliko novih likova koji će vas oduševiti.

Čarobno imanje za posjetitelje je otvoreno svakodnevno od 14 do 21 sat, a ako ga još niste stigli obići, možete to učiniti sve do 7. travnja.

Prošetati kroz skrivene staze, osjetiti svježinu potoka, oslikati se mirisom jezera, zavući se u gustu šumu, sve to možete ako se zaputite u Grabovnicu ovih dana.

Uskrsna čarolija svjetla obitelji Salaj Uskrsna čarolija svjetla obitelji Salaj (Foto: Čarolija svjetla by Salaj)

Moći ćete uživati u i mnoštvu aktivnosti, uključujući radionice i igraonice za djecu, jahanje konja, vožnju vlakićem i ringišpilom, istraživanje dvorca na napuhavanje, lov na uskršnja jaja po imanju, natjecanje u potezanju konopa, skakanje u vrećama, sudjelovanje u nagradnim igrama i tombolama za odrasle te brojnim drugim zabavnim igrama. Kada se poželite okrijepiti, tu je i bogata gastro ponuda.

Sve dodatne informacije potražite na službenim stranicama i upustite se u najljepšu uskrsnu bajku. 

Uskrsna čarolija svjetla obitelji Salaj Uskrsna čarolija svjetla obitelji Salaj (Foto: Čarolija svjetla by Salaj)

Zekanje u zagrebačkom Zoo vrtu na Uskrsni ponedjeljak - 4 Zekanje u Zoo vrtu: Obilje zanimljivosti u zagrebačkom zoološkom na Uskrsni ponedjeljak

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju