Nova kolekcija Luise Spagnoli za proljeće/ljeto inspiriana je kontrastima.

  Galerija PR PR PR +4 PR

Ove sezone, kontrasti su ključni, a brend Luisa Spagnoli ih pretvara u izrazito elegantnu modnu priču.

Spoj klasične crne sa svježim, ljetnim tirkiznim nijansama stvara nevjerojatnu harmoniju koja se reflektira u kolekciji. Zamislite sebe u odjeći Luise Spagnoli, dok se okolina koja vas okružuje stapa s vašim izgledom - kristalno čista voda u kontrastu s tamnom stvara sliku koja oživljava duh ovih godišnjih doba.

Kolekcija se ističe lakoćom materijala poput lana, obuhvaća blejzere, odijela, hlače i prsluke u nijansama koje definiraju trendove sezone. Ovi must-have komadi prilagođeni su svakoj prilici, od sunčanih dana do glamuroznih noći.

PR PR Foto: PR

Haljine su izrađene od jacquard pletiva s resicama ili prozračne svile koja nježno ističe vašu ženstvenost. Dodaci su ključni elementi koji upotpunjuju vaš izgled - pleteni šalovi, svileni šalovi, bijele kožne torbe i udobne sandale. Luisa Spagnoli nakit, ukrašen smolastim kamenčićima i tonovima ljubičaste i oceana, dodaje finalni dodir elegancije i profinjenosti.

Kroz modele iz kolekcije, oživljavamo suptilnu igru kontrasta koja definira stilsku viziju kolekcije proljeće/ljeto 2024.

Zaronite u svijet beskrajne elegancije i sofisticiranosti uz novu kolekciju Luise Spagnoli.

Novu kolekciju luksuznog modnog branda Luisa Spagnoli možete pronaći u samom centru Zagreba, na adresi Trg bana Josipa Jelačića 6.

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju