Za dobitnu kombinaciju često ne treba puno komplicirati, a dokaz za to jednostavan je, a tako dobar outfit mlade dame snimljene u središtu Zagreba.

Galerija Street style u vintage sakou Street style kombinacija s vintage sakoom Street style kombinacija s vintage sakoom +3 Bijele tenisice odlično su se uklopile

Bijela majica i isprane traperice šireg kroja i visokog struka savršen su par koji nikad neće iznevjeriti, posebno tijekom proljetnih mjeseci kada želimo nešto udobno, a dovoljno svježe i usklađeno.

Taj je vječni spoj iznimno zahvalan za nadograđivanje drugim odjevnim komadima i modnim detaljima te se može prilagoditi svakom stilu, ali i izgledati dobro i u dnevnim i u večernjim varijantama.

Dama koja se centrom Zagreba prošetala upravo u toj kombinaciji dodatno ju je podigla udobnim bijelim tenisicama i klasičnom smeđom torbicom Louis Vuitton sa zlatnim lancem.

Street style kombinacija s vintage sakoom Street style kombinacija s vintage sakoom (Foto: Anamaria Batur)

No prava je zvijezda njezine kombinacije vintage sako bež boje koji pripada njezinu ocu. Pomalo oversized i nošen podvrnutih rukava odlično se uklapa u ovaj stilski minimalizam koji nikada neće iznevjeriti.

Od modnih dodataka tu su i sunčane naočale te zlatni sat, naušnice i decentna ogrlica.

U videu pogledajte što se nosilo ovog vikenda na zagrebačkim ulicama. 

Street style kombinacija za pet s tatinim vintage sakoom Street style kombinacija za pet s tatinim vintage sakoom (Foto: Cropix / Josip Moler)

Lijepa dama centrom Zagreba prošetala u baš dobrim hlačama koje ne prolaze neprimijećeno Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom +1 Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom

Bombastične štikle i super skinny traperice za šetnju centrom Zagreba Zagrebačka ulična moda u bombastičnim štiklama s kristalima - 5 Zagrebačka ulična moda u bombastičnim štiklama s kristalima - 4 Zagrebačka ulična moda u bombastičnim štiklama s kristalima - 2 +4 Zagrebačka street stylerica nosi štikle s kristalima brenda Alaia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju