"The Idea of You", romantična komedija redatelja i ko-scenarista Michaela Showaltera, od sutra se počinje prikazivati na platformu Prime Video. Nastao prema istoimenom romanu glumice i spisateljice Robinne Lee, film prati priču o ljubavi samohrane majke Solène i pjevača popularnog benda, Hayesa.

Galerija The Idea of You - 1 The Idea of You - 2 The Idea of You - 3 +3 The Idea of You - 4

Pitate se gdje je tu zaplet? Solène ima 40, a Hayes 24 godine. Upoznaju se slučajno, na Coachelli, kada Solène odluči odvesti svoju kći na koncert njezina omiljena benda.

Tada dobije priliku susresti se s njihovim frontmenom Hayesom, a iskre odmah frcaju između njih dvoje.

Glavne likove u filmu utjelovljuju Anne Hathaway i Nicholas Galitzine koji je na njujorškoj premijeri filma održanoj 29. travnja imao samo riječi hvale za svoju slavnu kolegicu.

Anne Hathaway i Nicholas Galitzine na njujorškoj premijeri svog filma Anne Hathaway i Nicholas Galitzine na njujorškoj premijeri svog filma (Foto: Profimedia)

Bila je toliko slobodna i razigrana na audiciji, a to je ono što volim kod glume, osjećaj igre i suradnju. Rijetko to dobiješ u procesu audicija. Da ti se netko otvori, netko toliko fantastičan i velika zvijezda poput Anne, to je stvarno bilo nevjerojatno, kazao je.

The Idea of You - 6 The Idea of You - 6 (Foto: Profimedia)

Anne se na premijeri osvrnula i na razliku u godinama između glavnih likova.

Bilo je zabavno biti dio filma u kojem stvarno raspravljamo o tome, ne plešemo oko toga, nego prihvaćamo Solène i njezinu perspektivu. Postala je majka u mladosti, jako je željela karijeru i ne identificira se sa svojim godinama. Možda nije stvari radila po nekom redu, ali sada je za nju došlo vrijeme da otkrije samu sebe. I to je poruka filma, koliko je divno što je pronašla nekoga tko je u tome podupire, vidi i cijeni, zaključila je glumica.

The Idea of You - 5 The Idea of You - 5 (Foto: Profimedia)

Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt okupile su se na pozornici SAG Awards 2024. "Ovo je nebeski plava." Glumice iz "Vrag nosi Pradu" pojavile se zajedno na pozornici nakon 18 godina

Emma Corrin i Jack O'Connell u novoj adaptaciji romana "Ljubavnik lady Chatterley": Senzualan filmski hit na Netflixu o kojem se danima priča

Al Pacino i Robert De Niro Dva vječna pitanja: Pacino ili De Niro - tko je bolji glumac, a tko je zgodniji?

Jeremy Allen White glumit će Brucea Springsteena u biografskom filmu Stiže film o Bruceu Springsteenu, a glumit će ga jedan od najtraženijih mladih glumaca

Serija Riplay Talentirani gospodin Ripley se vraća! I to u obliku miniserije na Netflixu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju