Pred nama je duga sezona svadbi, ali i raznih drugih svečanijih ili posebnih prigoda poput krizmi i pričesti. Mnoge dame za ove će prigode odabrati haljinu. Neke će se poigrati s bojama, ali mnoge će se odlučiti za ziherašku varijantu i odabrati model haljine u crnoj boji.

Galerija Stradivarius, 19,99 EUR Mohito, 24,99 EUR C&A, 25,99 EUR +12 Answear, 25,99 EUR

S dobrim razlogom. Ne treba previše ponavljati da je crna haljina najsvestraniji odjevni predmet u ženskom ormaru, rezerviran za sve prigode. Uistinu ne možete nikad pogriješiti s crnom haljinom, samo je važno kroj prilagoditi prigodi.

Crne cipele u zagrebačkom street style izdanju Crne cipele: 15 najudobnijih (i najpopularnijih) modela za prijelazno razdoblje

Primjerice, decentnije modele biramo za crkvene obrede, a kada trebamo haljinu za neku zabavu ili glamurozniju svadbu onda možemo posegnuti i za efektnijim modelima.

Haljine otvorenih ramena ili leđa čest su odabir za ljetna vjenčanja, baš kao i modeli mini kroja ili pak oni na jedno rame. Klasična midi haljina malo dužih rukava, stegnuta u struku, odličan je odabir za prigode u kojima želite biti maksimalno decentni.

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Kombinacije za crkvene ceremonije moraju biti prilagođene prigodi i decentne"

Pregledali smo ponudu raznih komercijalnih modnih brendova i pronašli razne modele crnih haljina za sve svečanije prigode. Osim potpuno crnih varijanti, izdvojili smo i modele s crnom bazom i decentnim uzorkom, a što smo sve pronašli provjerite u galeriji.

Reserved, 29,99 EUR Reserved, 29,99 EUR (Foto: Reserved)

Salonke se nose i na hrvatskim ulicama 15 modela nepogrešivih štikli za posao i izlaske koje Hrvatice obožavaju

Odijela su odličan odabir za svečane prigode 15 odijela za vjenčanja, krizme, pričesti i druge svečanosti već od 33 eura

Suknje s rastezljivim pojasom ljubimice su brojnih žena Ne stišću u struku: 10 suknji za izlaske i posebne prilike koje ćemo nositi ovog proljeća

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju