Baby Lasagna osvojio je srca domaće i strane javnosti, a njegovu autorsku pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" već tjednima pjevuši cijela Europa.

Galerija Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +2 Baby Lasagna

Njegov nastup ima sve što treba za pobjedu na Eurosongu, stoga ne čudi što je naš predstavnik ponovno zauzeo prvo mjesto na kladionicama i istaknuo se kao veliki favorit.

Osim vesele pjesme s lijepom porukom koja govori o iseljavanju mladih iz Hrvatske, Marko nas je osvojio i kostimom za Eurosong s potpisom mlade dizajnerice Valentine Pliško, plesom koji su naučili i veliki imali, a čak i frizurom o kojoj ovih dana svi govore.

Za nastup na Dori Baby Lasagna nosio je razbarušenu frizuru koja je izazvala same pohvale, pa je dio javnosti bio pomalo razočaran kad se na probi u Malmöu pojavio sa zalizanom kosom.

U tekstu na našem portalu pitali smo vas koja frizura Baby Lasagni bolje stoji, a čak 96 posto od ukupnog broja glasača izjasnilo se da mu bolje stoji razbarušena kosa.

Marko pažljivo sluša što publika govori, pa je tako i mišljenje o frizuri došlo do njega.

Na društvenim mrežama rekao je kako ga je pomalo iznenadilo što je javnost toliko uključena u njegov nastup i da ga to doista veseli. Iako je njegovu timu draža zalizana frizura, Lasagna se bolje osjeća s onom razbarušenom pa je rekao da će upravo s takvom kosom nastupiti i na velikoj eurovizijskoj pozornici, na veliko zadovoljstvo njegovih fanova. 

Novi kostim za Eurosong: Baby Lasagna oduševio u topu od raskošne čipke i mrak crvenom prsluku Baby Lasagna pokazao je novi kostim za Eurosong Baby Lasagna s djevojkom Elizabetom Ružić na dodjeli Porina Baby Lasagna i prateći plesači u kostimima mlade dizajnerice Valentine Pliško +3 Baby Lasagna na Dori u kostimu mlade dizajnerice Valentine Pliško Plesačica Baby Lasagne Luana Kličić osmislila je najbolji plesni pokret Eurosonga Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 6 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 1 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 2 +5 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 4

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju